Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst är det vanligt med träsmak i rôva men är det möjligt i själen???


Träsmak i själen


kan man få
när man väntat allt för länge
med att göra det som
själen skriker efter




Övriga genrer av NågonAnnans
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-21 22:30



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tror jag känner till det beskrivna tillståndet. Segt vemod med en bakomliggande vetskap att jag borde ha gjort något eftersom jag innerst inne VET vad jag skulle kunna ge mig själv...men det är för segt för att ha en vilja.....typ
2008-02-25

  stronza
får jag komma här och vara lite fräck?
gillar denna men skulle vilja först ta bort första raden eftersom den inte behövs, rubriken säger allt
sen skulle jag även vilja ta bort sista raden eftersom dikten redan sagt allt...
jag är en avskalare eller potatisskalare
2008-02-21

    eva m h
Vet inte! Är det då man blivit en träskalle?
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans