Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gulöga


en liten droppe
av den guldgula vätskan
väckte vilddjuret

man såg det inne i ögonen
i den skrämmande främmande blicken
och innan någon hann reagera

var besten redan lös




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-06-02 22:21



Bookmark and Share


  Lindah
Bara titeln i sig drar ögonen till sig - en aning mystiskt, precis som dikten, där man nästan kan känna den där krypande, vibrerande, hotfulla kraften.
Härlig rysningsläsning!
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP