Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansa med mig

kom till mig
när viljan finns
lägg armarna om
frivilligt
behandla väl
där önskningar driver
låt mig välkomna
visa detsamma
för att jag vill
passionerat

tillåt mig komma
för att jag önskar
låt mig ömsint
ge välvilja
ta emot
min glädje
för att du
vill

välj
med mig
från hjärtats
brunn




Fri vers av glittertindra
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-31 21:47



Bookmark and Share


    tramp
ohhh så kommer sången till mig igen...L Cohen...mmm...dance me to the end of Love... vackert.... skall dansas till tonerna av cigarettrök !
2008-04-07

  lodjuret/seglare VIP
gäller det uppvisningsdans
eller bara litet stepp n roll?
kanske med en blomma i håret
eller kavajens slag
en ros, en ros,
ett himla rike för en ros...
2008-04-06

  Spider
Vackra rader från hjärtat!
gäller det folk med två vänster fötter med? =)
2008-04-01

  Lilla My* VIP
En dans med värme och längtan!
Fiint diktat**
2008-04-01

  Manal
åhh riktigt vackert..
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra