Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagg


svart plåttak och grönt gräs
bägge skimrar grått och sprött

av morgondagg




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-06-03 06:33



Bookmark and Share


  livstycke
Såg du ut genom mitt köksfönster i morse ? Känns som om du satt där ?
Så få ord ändå ser jag en stor bild.
Målande !
2005-06-03

  kath
en morgonbild som bor direkt i känslan, fin.. jag vandrar där i bilden du ger...undrar vart jag hamnar ....:-)
2005-06-03

  Ola Rydberg
Härlig känsla i denna
skön att vakna till
2005-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP