Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tycker synd om dem mer än jag blir arg


små små människor


det finns människor
som tror de har makt
som finns på en liten plats
där de kan bestämma över andra

de är på bilbesiktningen kulturredaktioner
små små människor på små små hårda stolar
ja ni läsare kan säkert komma på fler än jag gör
i skrivandets stund men ni förstår principen

synd att de inte fick medkänsla humor fantasi
och lite ärligt härligt folkvett med sig till jobbet


antar och hoppas att de lider och kvider
och sover med dåligt samvete på nätterna

dessa små små människor




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 586 gånger
Publicerad 2005-06-03 07:34



Bookmark and Share


    BrokenHearted
håller med dig helt och hållet ! Så otroligt bra skrivet.. moreeee ;D
2005-06-06

  Zam
fram för fler humorfriska mänskor på socialstyrelsen och i riksdagen!! Nu banne mig ändrar vi grundlagen och inför roliguari en månad om året :)
2005-06-04

  karenina VIP
de lider o kvider garanterat, somar säkert med dåligt samvete om kvällarna åsså.. det är därför de beter sig så jävligt
2005-06-03

  Ola Rydberg
Håller till fullo med dig !!
2005-06-03

  Josef Winroth
Kan inte låtabli att le när jag läse rdikten din, den ger mig bilden av små små elaka vättar som sitter å ställer till med förtret, men istället för att vara klädd i sagans rätta klädsel har dessa vättar kostymer. Kul samtidigt som sylvass kritik...bra!!
2005-06-03

  kath
Jag blir vansinnig................men försöker hålla mig lugn i situationen.
2005-06-03

  Thomas Strandberg
Amen.
2005-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP