Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svävande viktlös


skuggor leker

naken hud
det
lyser av värme
du
bland lakansveck
där
sitter du
stilla
försjunken i tankar
sitter
så vacker
meditativt
underskön
magnetiskt
långsamt faller
jag
mitt inre
sugs in
i beundran
förlorad
i det svarta hål
förundrad

känslorymd




Fri vers av glittertindra
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-23 10:40



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOOOOOOOOOW!
Guld att ha, den kära,
nära, som man tycker
om, så jag säger bara:
WOOOOOOOOOOOOW!
LOOOOOVVVVVEEEEEE!
2008-02-23

    vemod
vacker
2008-02-23

  Michaela Dutius
Mycket vacker med en kärleksbeskrivning av den älskade som berör
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra