Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan beskrivning






Ta inte
emot någon
i din
frånvarande närvaro


säg istället
som det är

att du inte är hemma





Övriga genrer av Bim
Läst 419 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-23 12:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så bra skrivet och sant också.tack!
2008-04-17

    Melona
oj,
vilken underbar dikt!

den tackar jag för
utan beskrivning ;)
och så tar
jag med dmig dessa tänkvärda
fina ord!
Tack!
2008-02-27

  Lilla My* VIP
Kanontext!!
Att inte lyssna och vara närvarande när någon hälsar på är definitivt oförskämt! Eller har denne någon inte alla hemma...;)
2008-02-25

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Den här är så klockren att du lämnar mig förbluffad, ordlös, och väldigt glad - för att det är så bra uttryck och stämmer så väl.
2008-02-23

    Maria Malm
Kanonbra uttryckt!!
2008-02-23

  Carola Zettergren
DEN VAR BRA!!!
LYSANDE!!!
2008-02-23

  Ulf Lagerholm
ljuder som ord, nedtecknade av något munkorakel i Tibet
kloka livstankar
2008-02-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Förr när jag behövde
pusta ut, fattade folk
ingenting. Nu när jag
vill få en stunds ro,
säger jag:-Jag skall
hjälpa Britt! -När kan
du då hjälpa mig?
Tid bestäms och
alla är lyckliga
nöjda******
2008-02-23

    papillon
Det här är en Bim - sparsmakad, underfundig, vardagens osökta ord skrivna med elegans och klarsyn och ett stänk galghumor.
Applåd!!
2008-02-23

  Louise. J
Så sant så!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim