Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poserar

poserar

föreställande
mig själv
i en vardaglig
situation

undviker nogsamt
att verka
alltför intresserad
av det som sker

i omgivningen




Fri vers av Anders P VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 15:20



Bookmark and Share


  sol
det här måste
vara nåt manligt
som inte exhibitionistiska
blondiner fattar
;))

tittapåmejdåtittapåmejdåtittapåmejvajaebra

en klurig \"anders\"
snyggt!
*
2008-02-24

  Vind
Storstadssyndrom snyggt avdraperat
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP