Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om självrannsakan.


Jag mår inte bra




Allt jag vill ha, gör mig illamående

jag bör skaffa mig andra vanor.

Men jag surfar för mycket, och solljuset

når mig inte.

Jag är inte rädd om mig själv.

Jag borde leva bättre

Men nattens flamma är lockande, för någon

som älskar det salta i livet.




Fri vers av Sareo
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 21:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv lockas jag mest av det söta, men förstår vad du menar.
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo