Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malmö haiku

Malmö doftar av
falafelvagn och bensin
en älskvärd kombo




Bunden vers (Haiku) av Sofiapoema
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-24 01:18



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så snyggt!!!
2008-02-26

    crapcat
Träffsäker & målande haiku, klockrent!
2008-02-24

    papillon
Den är strålande! Malmöstad fångad i en haiku, applåder!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema