Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du är en ek så är jag ett…


Asplöv


Du ser och tänder eldar,
som bränner mitt förnuft
Jag hyperventilerar,
när vi andas samma luft

Du läser mina tankar,
och strålar som en stjärna
Du vet redan allt,
anar pudelns kärna

Vi låtsas som inget,
medan orden bygger broar
Ett klurigt, lurigt spel,
men medge att det roar…


















Fri vers av Carola Jeryd
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-24 14:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
mig roar och oroar dina texter
så till den grad att jag knappt
vågar mig på att läsa dem
men bara knappt som tur är
2008-02-24

  Michaela Dutius
\"Jag hyperventilerar när vi andas samma luft\"
Starkr uttryckt och mycket välfunnet!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för