Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska med ord

Jag märker mina stenar med guldskrift

klär mina träd med mina ord

Jag låter mina andetag få göda mina växter

och min klara blick ge dem ljus

Jag vill skapa det enkla men vackra

låta vinden viska nya ideér

Jag lämnar inget åt slumpen

när mina fötter dansar i gräset

och bildar mönster av kärlek

Jag är ingenting utan mitt hjärtas slag

som drivs av naturens gåvor

Jag plockar mina frukter och sparar sötman

där mina läppar sedan målar tavlor

av kärlek till ordet




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-24 20:03



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Underbart vackert och finstämt!
Applåd!
Bokmärkes.
2008-02-27

  Mats Henricson
Vackert !
2008-02-25

  issac.a.m
strålande ...
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Enormt!
Sprakande!
Elektrifierande!
2008-02-24

  Maria Zena Viklund
vackert , vill också älska med ordet!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP