Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade lilla barn


Lilla knott

varsamt smekande

rödmjuk, rund kind

leendet som spricker upp 

 ögon

tindrande likt solen

där livet spelar

klotrunda

stora

-förlåt mig mamma

-förlåt mig med

mitt lilla

knott




Fri vers av NågonAnnans
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 00:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Förlåt- ett ord som stänger om sorgen och öppnar för glädjen- underbart
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans