Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla för sanningen

Jag vill att du är här hos mig
Att du håller om mig sådär som förut
Jag vill att du tar min hand
och Hjälper mig genom det här

Det är du som måste ta steget fram
Mina rop de hörs inte mer
Jag vet att jag älskar dig så
Men det kan du inte tro på
Och jag kan inte låta dig veta igen
I rädsla

Så lyft mig högt upp i din famn
Inga faror kan nå mig där
Viska till mig orden
Du viskade i drömmen

Du är min riddare
Idag och alla andra dagar
Bara du kan rädda mig
Igen...




Fri vers av Lonely Angel
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel