Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro det du då

Tro
Tro aldrig
Aldrig någonsin
Att dom faktiskt bryr sig


Det
Det finns
Inte tid och plats för dig
För dig i världen


DU
Du är
Du är ensam
Helt ensam, var du än är



Då du förstår
Att du i sanning
Är ensam
Kan du återvända till den iskalla,
Egoistiska, självcentrerade, utfrysande
Verkligheten

Till den förbannade plats
Där du ALDRIG kommer passa in
För de vill inte ha dig
Inte ha dig där




Fri vers av Lonely Angel
Läst 307 gånger
Publicerad 2009-04-22 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel