Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kunde flugit iväg med svanarna

Bara lämnat allt till verkligheten

Men tankebanorna satte hinder i vägen
för tilliten vi båda behövde
så mycket.

Istället för att flyga iväg med svanarna
Flög vi ifrån varandra
och den boja av kärlek
som så länge vilat som en gyllene gloria
runt min tunna nacke
Flög av och fann ett annat mål
utan tvekan där den fick ro

Och allt det den förut innehöll
Försvann in i ångerns gråsvarta dimsjok
och lämnade bara efter sig
en obekväm smak av frostiga vinternätter
Kvar i den oändliga rymd
utanför den bubbla
vi besatte
som alldeles nyss

sprack.




Fri vers av Lonely Angel
Läst 323 gånger
Publicerad 2009-05-14 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel