Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På FÄRGSPRAKANDE fjärilsvingar

På färgsprakande fjärilsvingar
Ser jag universum
som ett fyrverkeri
av färger

Glädjen finns i den
flerfärgade livslågan
av eld
som brinner bara för mig
på min stig i myllret

Det färgglada, lekfulla finns
i den kaosartade tankeprocessen.

I livslust med blödande ögon
i en nedkladdad handflata
finns guldkorn som glittrar


Att äntligen kunna andas fritt
Igen


Livet är färg
och utan färg är inte livet.




Fri vers av Lonely Angel
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel