Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäggig blandning

Jag lägger mig i den trånga säng
Vi en gång brukade dela
Och fantiserar om din varma kropp
bakom min kalla rygg
Med en arm slängd runt min midja

Samtidigt
I verkligheten
Har hon ersatt den platsen
Och hennes hår är nu
Det som blandas
Med ditt skägg




Fri vers av Lonely Angel
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-16 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel