Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ersatt

"Du är det bästa som hänt mig"
Sa han först

Nu är du ersatt
Av en ny "bästa i världen"
som om ingenting någonsin hänt

Och det som var
är
Inte mer
en sanning


och allt var en lögn

En påhittad lögn av den som
aldrig litade
på sig själv




Fri vers av Lonely Angel
Läst 353 gånger
Publicerad 2009-04-21 20:33



Bookmark and Share


  blaite
Ett ego alltså..världsmästare på att såra ett redan sårat hjärta ungefär..sorgligt..om det nu är du i texten..
2009-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Det är ju just detta det hänger på: hans osäkerhet.
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel