Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För många ord, för lite plats

Sockerdricka
Tomma chipspåsar
Krampaktig gråt
Dansar runt och hosta tills man nästan spyr
Hoppa längre, fortare
Fly från varje tanke
Varje känsla
Alla jävla ord

Sen
Sen blev allt tyst igen
Och hon gled tillbaka in i ingenstans




Fri vers av Lonely Angel
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-25 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel