Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖGlöd - en alldeles perfekt vinterdag

Älvens yta ser ut som flagnande hud
Som näsan ser ut efter för lång tid i kylan
Sådär när huden bara vill ramla av

Isen river upp den en gång så klara ytan


Vind med virvel av glitter i kylan
Sticker i oskyddad hud


Stora vita bollar
Av kyla
Studsar mot träden vid den istäckta tjärn
Rinner ner för min nacke
Fryser där tröjan glidit upp en bit

På min nakna hud


Barnens skratt hörs från backen
I gatlampors sken


Den glödande iskalla snön i ett strålkastarljus
En ojämn yta av fullkomlighet


Jag är fast för världens skönhet




Fri vers av Lonely Angel
Läst 315 gånger
Publicerad 2008-11-24 19:35



Bookmark and Share


    Mymlan.
"Jag är fast för världens skönhet"

vackert!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel