Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld av galenskap

Fyll hela mitt väsen med sångers ljud

Fyll varje minut av röster som sjunger om allt det där
som egentligen är

FYLL MIG med substitut för allt som jag saknar
Och ge mig det där jag egentligen behöver så förbannat mycket

Så att jag slipper all den galenskap jag är fast i
Utan möjlighet att slippa undan dess kalla bojor av
slöjor spunna ur drömmarnas djup.




Fri vers av Lonely Angel
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-13 21:19



Bookmark and Share


    Embla-Li
Så vackert.
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel