Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nybörjare...


Martyrskap



Trots att disken...

är det mest trista hemma

utför jag noggrant






Fri vers av glittertindra
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-25 12:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag städningen.
2008-02-25

  Jojo
ju duktigare man är desto mer borde väl omgivningen se hur mycket man gör...
eller?

igenkännande, kort och bra
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra