Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid det gamla äppelträdet

Tröttnat av tiden krum trädgestalt
omfamnas mjukt och hett
av brinnande malvor bland
ådrade stenar
katten förnöjt
sträcker ut




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 496 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-25 15:03



Bookmark and Share


  Moniqa
härlig bild av trivsel..Superfint
2008-02-27

    Bodil Sandberg
Så underbart fint du målar upp bilden..applåder!!!!
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
En härlig sommarbild!!

Malvina, som en viss mormor hette i andranamn.
2008-02-25

    Melona
det låter som
ATT

här
\"är gudagott att vara\"

fint som snus
2008-02-25

  Michaela Dutius
Där är det tryggt att vara- under det gamla äppelträdet.
Väl diktat!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren