Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irrar fortfarande runt...


Vilse



När blommans sista blad har fallit

och dess långa hals hänger vid marken

Likt en skönhet utan oändlighet

som tillsist har bleknat ut

Men i dina ögon drömmer jag mig vilse utan slut.






Fri vers av Karl Springe
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 17:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Enastående poetat!!!
Snyggt!
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
\"I kvinnors ögon blänker det
som ett hav
att landa i...\"
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe