Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jakt


När bekräftelsen inte kommer

när du är dig själv

börjar du jaga den

och tappar kontakten

med ditt sanna jag

Du duger ju inte som du är




Övriga genrer av eva m h
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 20:00



Bookmark and Share


    Glittra G
Så sanna ord du uttalar ... G
2008-02-26

  Carola Zettergren
Väldigt bra poetat!!!!
och sant!!!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

eva m h