Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.charlie-bird-parker.com


Charlie Parker


en stund
fylld av saxofonmusik
förgyllde min lördagmorgon




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-06-04 09:21



Bookmark and Share


  stella
Åh,ja ibland e det så lite som behövs! Fast han e ju inte alls en liten person...spelar på själens strängar så det dånar.
2005-06-04

  kath
hör den förgyllande tonen hit och
tar den med i dagen...
2005-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP