Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
say no more.. tackar syster yster för råd, tips, hennes rad i mitten :)


martyren drömmer...



diskbänk så blanker

jobbet är klart, pustar ut

önskar diskmaskin




Fri vers av glittertindra
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-25 20:23



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag kan komma och
berätta roliga historier
under tiden Du diskar,
men då skrattar Du
väl så mycket att Du
tappar allt i golvet
och jag åker och
vänskapen tar slut!
Lika bra att jag
håller mig i Skåne!
2008-02-25

  Nikolai Jungsin VIP
jag kan diska så dammsuger du?
;)
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra