Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

01:01







det är nu på natten jag blir så tacksamm
över de grundpelare som håller upp hela min existens.
Hur dom håller varandra i händerna och nynnan lugnande till mig
och låter mig vila på deras axlar
och blunda,
i ett ögonblick i en evighet av kärlek
är ni en del av mig.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-26 01:01



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt!!!
2008-02-26

    Siaren
If I have seen farther it is by standing on the shoulders of Giants - Sir Isaac Newton.

Fick mig att tänka på det citatet, bra text som jag personligen kan relatera till.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema