Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rått regnigt och kallt

Dysterväggen reser sig hopplöst grå
de svartaste tankarna tränger sig på
motorsågen står för den
skärande bakgrundsmusiken
marken täcks av de fällda liken
en effektfull inramning
till min själsliga förlamning




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-26 12:33



Bookmark and Share


  Moniqa
oj..ja...så där tänker jag ibland också... när jag ser trädmassaker Jättebra skrivet!
2008-02-27

    Melona
bra rigmor
2008-02-26

  korpfjäder
De där rimmen!!! Där satt den!
2008-02-26

  noname_realmind
Träffsäker bild!
Rubriken dock litet intetsägande jämfört med den starka texten. Förslag: Själslig förlamning eller Dysterväggen.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren