Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag frös för bara en minut, sedan...


Verkligheten


Hon fnissar till och smyger in några ord till sin vän

Han tittade hit, han tittade på mig

Jag sitter brevid, känner hur mitt blod fryser till is

mitt hjärta sjunker ner som om jag dött men det fortfarande slår

Som om någon slitit ur det från mitt bröst

Jag tittade inte dit... Denna gång.







Fri vers av Karl Springe
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-26 14:13



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe