Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermiddagar blir aldrig längre än från timme till timme.

...
.....
................
...
....
.......du sa ett ord som lät
som atombomber och mariekex
och jag drog mina fingrar närmare dina naglar
och fokuserade stint på ljuset som droppade
ut från dina knogar.
jag mumlade något om händer,
du tryckte din haka mot min nacke
men svarade dröjande som att du tvekade.
Knogar sa du och knep ihop ansiktet.
och medans solstrolarna rev upp färgerna på mina väggar
och du blev några minuter äldre.
frågade du mig något,
jag lyssnade inte
men det gjorde inget, för dig,
att jag inte hade något
svar.............
.....
........
............
......
..




Fri vers av Sofiapoema
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 19:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så snyggt poetat!!!
BRA!!
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Atombomber och mariekex!
Vilken kombination!
Kul!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema