Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens mörker...

Jag hör dina andetag bredvid mig i nattens mörker
Jag känner din varma hud
Jag kramar dig hårt försöker bli ett med dig
Jag ger dig allt jag har att ge

Du flyttar dig bort.........
bort från mig

Kylan slår mot min nakna hud

Plötsligt känner jag mig oerhört ensam.....




Fri vers av Ahhava
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-06-04 16:08



Bookmark and Share


    joanna
känner igen mig alltför väl..
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava