Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puzzelbit

Jag kunde inte se dig gå in i hissen. Det gjorde för ont.
När jag såg på dig ville jag bara krama dig
förklara hur mycket jag älskar dig.

Istället stängde jag dörren. La mig i soffan och grät hejdlöst.
Det kändes som om jag inte kunde andas
som om mitt hjärta skulle sprängas i bitar.
Det kändes som om jag hade förlorat en del av min själ.

Du gav mig inget
men ändå så mycket.

Du var min puzzelbit.




Fri vers av Ahhava
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-06-04 16:31



Bookmark and Share


    Ghali
Puzzelbitar och cornflakes :-)

Du levererar mycket kärlek och sorg.
2006-05-01

    Katty
"du gav mig inget men ändå så mycket"
vacker text!
2005-10-19

    ej medlem längre
Bra! Gillar speciellt: "Istället stängde jag dörren. La mig i soffan och grät hejdlöst.
Det kändes som om jag inte kunde andas"
2005-06-04

  Ola Rydberg
Aj den här
kändes
mycket bra beskrivet
av din känsla
2005-06-04

  Markattan
Ja, att förlora en del av sitt eget pussel kan göra så ONT. Bra skrivet om denna hejdlösa smärta.
2005-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava