Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulna ögonblick av ömhet

Under stulna ögonblick

av lekfull ömhet

 

värnar vi våra jag

 

och glömmer andras

blickar

 

 

© Birgitta Wäppling, januari 2008

 

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 799 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-16 15:46



Bookmark and Share


    gufa
Undir stökum augnablikum

af leikandi eymd

verjum við sjálfið (ég)

gleymum öðrum

blikkum. (blik - um)



vakkert, enkelt, spes um sjálfið ég
og fatta-r ekki aðra eftirtekt.
annara blik
2008-04-19

    Maria Malm
Ögonblicken när vi värnar våra jag..vacker dikt..
2008-04-17

    Diktarminna
GRATTIS till mest läsvärda...!
2008-04-17

  Carola Zettergren
Helt underbart poetat av dig!!!
2008-04-16

    Bodil Sandberg
Härligt romantiskt ...skönaste poesi!!!!!!!!!
2008-04-16

    Diktarminna
Träffsäkert skildrat, i förälskelse, kärlek och passion.
2008-04-16

  Michaela Dutius
Blind för allt - utom den älskade - det är passion
2008-04-16

  Ilona _L
Ja...stulna ögonblick... vill inte dit igen!
Jättefint skrivet!
2008-04-16

  nettizen
\"Bara du och jag och nuet\"......
otroligt vackert och stilfullt skrivet!
2008-04-16

    *Zenobia*
fin liten dikt...
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP