Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misär


ormar slingrar i varje hörn
och mina ögon ser bara sår
jag spårar verkligen ur
under en parkbänk i mars

solen är en tumör
min gnista är pank
och råttor väntar vid min grav
jag tänker som en slav
bland koldioxid och svin

livet leker
med en diktator
käkar amfetamin och minns ingenting
makten är en atombomb
och det rinner blod
från jungfru Marias pulsåder




Fri vers av blåljus
Läst 250 gånger
Publicerad 2008-02-27 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus