Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"En billig hjärna\"


tanter som pundar
bakelser och choklad
jorden som snurrar
hemsk och brutal
jag sitter och tänker
i singular




Fri vers av blåljus
Läst 326 gånger
Publicerad 2008-02-27 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus