Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag jobbar ideellt inom svenska kyrkan....


Den blodiga martyren

Fridens boning
kontemplation rekreation
men jag sitter där och värker
inälvorna vrider sig kvider min själ itu
upphängd framför mina krossade ögon
blodig riven torterad sönderstucken
människans ondska kyla obarmhärtigheten
genomsyrar flår allt hopp i tiden
denna makabra obscena demonstration
instinktivt vill jag fly
misstro
jag våndas inför
har alltid känt avsky för dubbla budskap
hatar dubbla budskap
spikarna hammras in i mitt hjärta
slag för slag
djupt in finns bara smärta




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-27 13:33



Bookmark and Share


  Moniqa
Ajajaj....så vidrigt att känna så... och fantastiskt att hitta alla ord som du gör för detta hemska! Bravo! Du är femal!
2008-02-28

  korpfjäder
..antar att du dog där i smärtan. Sånt där är dödligt! Obehagligt starkt skrivet! Och känns ärligt.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren