Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnet av vi

tänk
bara en melodi
några toner
ord
kan väcka så mycke jag trodde dött
innom mej
minnet av vi
jag älskade oss




Fri vers av bitta
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-06-04 18:57



Bookmark and Share


  Charly
Bra! Musik framkallar känslor! så rätt. Så rätt!
2005-06-07

  madinsane
riktigt fint. speciellt gillar jag 'jag älskade oss'
så enkelt och så berörande..
2005-06-04

    livräddaren
helt underbar!precis så är det...
2005-06-04
  > Nästa text
< Föregående

bitta