Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna.

Jag tittar på dig när du inte ser.
Och jag ser att du inte orkar mer.
Jag tittar tillbaka på det gammla.
Men nu kommer det aldrig bli det samma.
Jag önskar att jag kunde vrida klockan tillbaka.
Ändra allt som vart fel.
Så vi bara kunde få vara lyckliga.
Men den tiden är borta.
Försvunnit med åren.
Och allt vi har kvar är minnen.
Tittar i det gammla fottoalbumet.
Ser hur vi mot kameran ler.
Men den tiden finns inte mer.
Bara kort på tiden som varit.
Det förflutnas skratt.
Den förflutna lyckan.
Det förflutna jag.
Det jag hoppas finna någon dag.




Fri vers av Sleepy
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy