Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom mitt lilla fönster

Meningen
smakas utan brådska

m e n i n g e n

faller i ogjordhet
tar med mig tanken

som en sugtablett
smälter den på tungan

ger eftersmak


dränker tid med hav
väntar in effekt
vilken gång i ordningen
blickar faller


femton år
förlorade
varför höll jag ihop




Fri vers av Laijza
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 19:42



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Varsamt bygger orden upp känslan i dikten, rad efter rad, och lämnar läsaren kvar med eftertankens närvaro.

\"dränker tid med hav
väntar in effekt
vilken gång i ordningen
blickar faller\"
2008-03-01

  aftermath
ok jag s m a k a r m e n i n g e n
ser även den brydde grannen
sneglar genom ditt fönster
men främst...
tar jag del av dina ord
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang