Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doften av ingen

du doftar inte längre
inte illa
inte gott

bland kala björkar och trötta barr
leriga stigar och regndränka åkrar

tusen och åter tusen
tankar och känslor har flytt

tusen och åter tusen

men inte doftar du längre
inte ens av det som var du
det som var vår
som var sommar,höst och vinter

doftar inte längre




Fri vers av Kirre
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-27 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre