Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonstans,någongång..

någonstans
någongång

jag ska vakna i daggdränkt mossa
jag ska vakna där naken

fri från skuld

droppa och dränkas
fyllas på och bli fylld

i den mörkaste skogen
där älvorna bor

ska jag rulla och rullas
jag ska bli
jag ska få

någongång
någonstans




Fri vers av Kirre
Läst 334 gånger
Publicerad 2008-02-27 21:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dr Zjivago.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Kirre