Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kanske inte ens har lockigt hår längre


länge sedan
orden fick komma ut
och det har hänt mycket
men inget
jag skulle berätta för dig om
ifall du steg in genom dörren nu
satte sig på golvet
där du alltid brukade sitta
nej inget som egentligen
spelat någon roll

och jag antar att vi växer upp nu
lämnar allt det där bakom oss
tar jobb på en båt
seglar ut över oceaner
drar fingrar genom andra hav
kanske genom
någon annans hår
jag antar att jag
inte längre kommer märka
när du klippt dig
när saxtänderna
ätit upp dina lockar


dina lockar

som brukade

vara


mina





Fri vers av Talema
Läst 632 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-28 01:37



Bookmark and Share


  Butitsnotyugoslavia
Fantastisk titel till dikten (:
2008-11-15

  inutimonster
jag kan inte låta bli att älska det du skriver. herregud. önskar jag hade mer tid just nu, då skulle jag sitta och mumsa på dina texter, men får spara den upplevelsen lite. så bildsköna texter, så... det är så man blir paff. det här är ju grymt!!!
2008-04-27

    medlidande
jag är andlös, mållös. så skimmrande, obeskrivligt vackert<3
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema