Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EKG

Dr. Lejon morrar artigt åt mitt håll
och jag sätter mig på yttersta kanten

på stolen
och hickar till,
lite skrämd av hans ögon
som blixtrar hämndlystet

jag drar av mig tröjan för jag vet att han vill det;
lugna andetag
och sugproppar på bröstet

som nästan gör ont

sladdar och gnistrande metall överallt
i en kliniskt ren värld
där ingen hör hemma

hjärtat klappar oroligt i baktakt,
hoppar över ett slag,
hoppar över två slag

och jag
kanske dör imorgon




Fri vers av soulmate_
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 08:07



Bookmark and Share


    Loll
Jag gillar den verkligen.
2008-03-06

  Nems
:S
wow... du fångar mig
2008-02-28

  Michaela Dutius
Mycket väl beskrivet!
Oron som bor i oss alltid- slutar hjärtat pumpa....
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_