Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ååh vad jag har längtat efter dig

 

du sol

det gör inget att det gör ont

när jag ser in i dina ögon

 

jag tittar likväl

längtansfullt

njutande av

 

att se dig igen




Fri vers av Helene Månsson
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-28 08:18



Bookmark and Share


  Rejja~
Ja, så är det -
år efter år,
densamma längtan
tänk, såg vi så på varandra
(hustrur - män; förälskade innan..)
Vem längtade då

efter sommaren likasom nu
vi gör?

:)
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma