Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tyst minut

Du bjöd in mig till ditt eget privata altare
med tända ljus och oskyldiga blommor
framför fotografierna av dina stupade
hedrade mig med din ofattbara värme
höll du mig med varsamhet
all den smärta som en Mor kan bära
tröstade du mig
din sorg såg rakt igenom min




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 392 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-28 14:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så otroligt vackert skrivet..man blir andäktig!!!!
2008-03-01

  Almagrundet
Endast den som själv är sårad kan läka andra, vilket du så fint förmedlar i dina ord här.
2008-02-29

  NågonAnnans
ååh! vilken vacker och Innerlig dikt du skrivit här. *Applåd*
2008-02-28

  korpfjäder
...har inga ord. Bara så. Innerlig.
2008-02-28

    söötsnö
så vacker!
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren