Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvävd önskan

älskling
vi rymmer
skapar en ny värld
där bara vi får plats
målar den i våra vackra färger
kärlek


står inte ut med nu
allt grått
som
äter upp de sista hoppet
dom lyckats gömma
alla tomma ögon
stirrar


älskling?




Fri vers av bitta
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-06-04 23:21



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
man vill ofta byta ut vardagens grå färg mot en annan, kärlekens palett. bra skrivet. ett ord som bör bli två och rättstavas är dock "fårplatts" får plats...
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

bitta