Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
episod I handlar om sveket, kampen mot ett patetiskt liv episod II handlar om konsten att överleva nya kärlekar, konsten att hitta rätt, konsten att komma in under sammhällsideal episodIII handlar om just det som inte fick hända i episod I....


Tillfälligheter

episod I

alla små saker som du sa inför Gud
i nöden och i lusten
blev lusten ett större faktum
som aldrig överlevde mina smekningar

någon sprängde upp dina byxor

jag blev trettiofem veckan efter
förvandlades till ett köttmarknadsoffer
som försökte behålla en
värdighet utan leopardtopp


episod II

virtuella livet hade intimt umgänge
med min hjärna
goda kunskaper i första hjälpen som
……..*klappar om*
……..*kysser dig ömt*
deja vu upplevelser nonchalerades
för jag svävade andligt
hjärtklappningarna blev tunneln
och jag sprang mot ljuset
kastade mig in i dödens käftar med naiva planer
du var ju min Gud med erotiska fantasier
fuck, vad jag grät
när du egentligen var ful
*irl*


episod III

jag blev fyrtiofem i går
de hade rea på KappAhl
leopardtoppen var en medium
och satt snyggt med inbyggda
byglar
varningslampor uteblev
för jag bländades av
röda prislappen
59.50 är schysst
ska ha den på Harrys i morgon
fira födelsedagen med girlsen

varför gillade jag aldrig leopardmönster
jag ler
skönt att jag mognar, tänker jag
när jag köper två


tjingeling










Fri vers av Laijza
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-29 09:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket starka ord och djupa insikter bildar en spännande text
2008-03-01

  aol
spännande starka livsrader ien fin poesi
gillas verkligen bokmärkes
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang