Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på jorden

på samma gång
i ögonblicket
och i flödet

med intrycken
virvlande i
tunneln av
minnesbilder

navigerande med
utgångspunkten
att kompassen

kalibrerats för
att motsvara
polernas avvikelse

jag vandrar
på jorden




Fri vers av Anders P VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-29 11:38



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Med båda fötterna på jorden
men tanke och känsla
fria under ansvar
2008-06-07

  Hildegun Relefors
Undrar hur vi skall vandra, när polerna bytt plats. Det gjorde de ju någon gång för evigheter sen, men det kanske vi inte behöver bekymra oss om, det är väl bara att knata på så gott vi kan!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP